De eerste stap naar…..

Vandaag heb ik een eerste stap gezet naar….

…. dat weet ik nog niet, maar daar ga ik gaandeweg achter komen!

Na het afronden van een veeleisende opleiding afgelopen jaar vond ik het tijd om weer eens wat met mijn handen te gaan doen en zelf wat te maken. Ik kocht een boek over tassen maken en ging voortvarend aan de slag.

Mijn eerste zelf gemaakte tas was niet erg goed gelukt maar een aantal pogingen verder gaat dat steeds beter. Nu ben ik een voorstander van het hergebruiken van materialen die anders worden weggegooid en al snel begon ik tassen te maken van oude spijkerbroeken en oude overhemden (als voering). Vanuit mijn omgeving kreeg ik leuke reacties en verzoeken om tassen te maken.

Op zoek naar nieuwe patronen en ideeën op internet zie ik dat ik zeker niet de enige ben die tassen maakt van oude spijkerbroeken maar ook van andere materialen. Wat zijn er veel mensen creatief en wat worden er een mooie dingen gemaakt!

Op deze blog ga ik je meenemen in mijn zoektocht naar nieuwe patronen en het hergebruik van verschillende materialen. Heb je ideeën voor me dan hoor ik dat graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *