een eigen label!

Na het maken van een aantal tassen en kussens leek het me leuk om een eigen labeltje te maken dat ik zou kunnen gebruiken om te laten een wie de maker is.

Met vintage logo maker-app heb ik eerst zelf een logo gemaakt. Ik hou van rood en gebruik graag rode accenten als ik wat maak, een rode rits of een rood hengsel bijvoorbeeld. De kleur was daarom al snel duidelijk.

In het logo wilde ik ook zichtbaar maken dat ik oude spullen hergebruik. Dat zit natuurlijk ook in de naam ‘nieuwe ronde’. Ik ben lang bezig geweest om iets met pijltjes te doen zoals in het recycle-symbool maar dat lukte toch niet goed. In het uiteindelijke resultaat zitten wel twee pijlen maar dat valt niet erg op. Verder de letters, ze doen retro aan als typemachine letters, ik vind dat erg mooi.

Na het logo kwam het bestellen van de labels. Even zoeken op internet en al snel kwam ik uit bij de website van CottonTrends. Heel gemakkelijk kan je via deze website allerlei labels bestellen. Door een afbeelding van het logo te sturen zijn ze precies geworden zoals ik hoopte, en ze werden ook erg snel geleverd!

Dus nu kan ik weer aan de slag en mooie tassen maken: vanaf nu met label!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *