over nieuwe ronde

Een nieuwe ronde voor oude spijkerbroeken, voor een tent die niet meer waterdicht is, voor oude gordijnen, voor….. het maakt niet uit: voor oude stoffen waar ik nog een mooie tas van maak!

 

Stilzitten is niets voor mij. Na een periode waarin ik een veeleisende opleiding heb gevolgd had ik zin om weer eens wat met mijn handen te maken. Ik had een leuk boek gezien over zelf tassen maken en dat was het begin van een inmiddels wat uit de hand gelopen hobby. Door de goede beschrijvingen in het boek lukte het meteen vrij aardig en ging ik ook zelf tassen bedenken allemaal gemaakt van hergebruikte stoffen.

Doordat ik gebruik maak van oude, al eerder gebruikte stoffen zijn de tassen stuk voor stuk uniek. Zeker als de eigenaar van de tas zelf een spijkerbroek of oude gordijnen inbrengt waarvan ik een tas maak!